(VIDEO) ‘Mr.Bean’ Hiburkan Murid-Murid Sekolah Di Miri, Sarawak ..


  - 15 Jul 17
  186 : 1
Loading...

Murid Sekolah Kebangsaan Sri Mawar di Miri, Sarawak dikejutkan dengan kehadiran pelawak terkenal dunia, Rowan Atkinson atau lebih dikenali sebagai Mr Bean.

Menerusi video yang tular di laman sosial Facebook (FB), kehadiran seorang lelaki bernama Faiket Luari, mirip pelawak popular tersebut, berjaya menghiburkan pelajar sekolah tersebut.

 

 

Video berdurasi 8.25 minit itu dikongsi menerusi laman rasmi Facebook Matu Daro Samah T3lo Debey, telah ditonton lebih 557 ribu kali dan dikongsi lebih 12,000 oleh netizen.

Rata-rata netizen yang menonton video tersebut mengakui kagum dengan bakat yang ada pada lelaki itu kerana bukan mudah untuk sesorang meniru gaya dan mempunyai mimik muka sama seperti Mr Bean.

 

 

@Sha Iman: “Wuiishhh, perwatakan dia sebijik seperti Mr Bean. Tahniah kerana mempunyai kehebatan seperti itu untuk meniru gaya seseorang. Good job.”

@Faez: “Tengok ini perwatakan dia sebijik seperti Mr Bean.”

@Amirah Dyiana: “Hahahah comei gila dia. Berapa tahun praktikal ni untuk dapat gaya dan mimik muka seperti Mr.Bean.”

 

 

@Mohd Khairulddin: “Terbaik la. Perwatakan dia memang sama apa-apa yang penting dia berja menghiburkan budak-budak itu.”

@Ikram Akmal: “Hampir tertipu kerana saya ingatkan itu sebenarnya Mr Bean yang betul tetapi rupanya lelaki itu cuma klon dia. Apapun tahniah kerana dapat membawa watak sama seperti Mr Bean.”

Namun kehadiran Mr Bean ke sana merupakan satu projek tanggungjawab sosial koprat bagi mempromosikan Miri sebagai destinasi pelancongan.-

VIDEO:

Loading...