“Sorry Yusuf And My Wife, #TidurCandleLight Engkau!!”-Hairul Azreen Terlalu Sibuk Sampai Terlupa Bayar TNB 5 Bulan, Netizen Terhibur!


  - 12 Jan 18
  343 : 2
Loading...

Sebut sahaja nama anaknya Yusuf Iskandar dan kucingnya Bujibu, pasti semua orang kenal dengan pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha kan?

Semalam, Hairul memuat naik gambar Yusuf dan Bujibu di Instagram tapi kelihatan sangat gelap suasana rumahnya. Alamak, kenapa gelap sangat ni? Seram pulak min..

Rupa-rupanya, menerusi postingya Hairul menyatakan kerana terlampau busy dengan latihan untuk filem, dia terlupa untuk membayar bil elektrik sehingga 5 bulan! Allahu, mana tak kena potong haha!

Apa yang membuatkan Hairul lagi terharu apabila dia mengajak keluarganya untuk tidur di hotel namun respon Hanis menolak dan tidak kisah dengan keadaan itu mencetuskan momen yang sangat sweet gitu!

Jadi, pengakhirannya mereka sekeluarga tidur dengan bertemankan lilin. Kata Hanis bukan selalu dapat rasa tidur dalam gelap sebab elektrik kena potong. Huhu sporting habis lah Hanis ni..

Menerusi posting Hairul itu, ramai peminat memberi respon dan mereka sangat terhibur dengan situasi yang terjadi pada Hairul dan keluarga. Ada juga yang kata sweet sangat.

Respon netizen
U should thankful to have Hanis Zalikha as your wife.. So sweet uollss

 

Haha cute lah terlupa bayar bil, Bujibu muka macam tak puas hati

Hanis and Yusuf happy je, okay lah tu bukan tiap hari dapat main bayang-bayang

Adui jarang berlaku ni dalam kalangan artis, sweet!

Hebat betul Yusuf, dalam gelap pun still nak makan..

Sumber: IG Hairul Azreen / ceriteradunia

Loading...