Setelah Sekian Lama Peminat Menanti, Akhirnya Sam dan isterinya Syatilla Melvin Kongsi Gambar Anak Sulong Mereka.


  - 28 Aug 17
  270 : 1
Loading...

Bagi mereka yang menjadi artis tidak kiralah sama ada menjadi pelakon atau pun penyanyi, apa saja yang berlaku kepada artis personal life pasti akan mendapat perhatian ramai orang apatah lagi dari kalangan peminat setia. Tidak kiralah ia berita tentang perkahwinan, gosip cinta atau pun kelahiran anak, pasti ia menjadi berita yang di tunggu-tunggu oleh netizen.

Begitu juga dengan Sam dan isterinya Syatilla. Mereka berdua di khabarkan telah menimang cahaya mata lelaki baru dan bayi itu di beri nama Syeriv Samheizy Bin Shaheizy Sam. Sebelum ini, Sam telah menolak untuk berkongsi wajah anaknya kepada orang ramai ketika bayi baru dilahirkan kerana dia ingin mengikut nasihat orang tua.

Terkini, setelah anaknya itu sudah mencapai usia 46 hari, Sam telah berkongsi beberapa gambar anaknya yang membuat gajinya para peminat. Menurut Sam, anak lelakinya itu mempunyai nama panggilannya sendiri iaitu “Bebiboi”.

 

 

 

Sam juga telah membuka satu akaun instagram khusus untuk bayi lelakinya itu dan tidak sampai dalam beberapa jam, akaun itu sudah mempunyai sekitar 40,000 pengikut.

Sumber: kamiviral.com

Loading...