Netizen Dakwa Amyra Rusli Tidak Beri Anak Susu Badan.


  - 4 Dec 17
  163 : 1
Loading...

Pada 15 Oktober lalu pasangan Amar Bahrin dan Amyra Rosli menimang cahaya mata lelaki.Mereka tak pernah mendedahkan wajah anak mereka.Ramai peminat tidak sabar untuk melihat bayi comel tersebut.Maklumlah mungkin terlalu awal mendedahkan wajah dan nama bayi mereka.

Namun di laman Instagram masing-masing serta Instagram si kecil itu sendiri mereka hanya memaparkan wajah sisi si kecil itu sahaja.Malahan menerusi perkongsian Amyra yang terbaru ini.Menampakkan sesetangah netizen tidak berpuas hati apabila melihat tindakan Amyra memberi anak sulungnya itu dengan susu botol.

Ramai mendakwa pelakon itu tidak memberi anaknya susu badan.Malahan,dengan perkongsian Amyra juga mendapat komen positif daripada pengikutnya yang berkata tak perlu menilai Amyra dari hanya melihat gambar sahaja.Kemungkinan susu badan itu disimpan dan menggunakan botol susu.

 

Bagaimanapun,Amyra dan Amar pasti tahu apa yang terbaik buat anak sulung mereka.kalau hendak fikirkan kata-kata negatif orang luar,memang boleh tertekan dibuatnya.

Sumber ; Aamyrarosli

Loading...