“Dia Suami Dan Ayah Yang terbaik..tapi Saya Musnahkan Segalanya” -Fatin Afeefa Luah Rasa Kesal Tuntut Cerai Terlalu Awal


  - 13 Aug 17
  3,094 : 1
Loading...

Ha ingat lagi kepada siapa Fatin Afeefa? Mungkin sekarang lakonannya kita jarang nampak tetapi sebenarnya beliau masih ada berlakon dalam beberapa filem. Fatin Afeefa memegang watak Shahila atau Ila, seorang budak perempuan yang kasar dalam filem Tentang Bulan.

 


Beberapa tahun lepas, Fatin Afeefa telah pun menamatkan zaman bujangnya dengan lelaki yang juga pelakon dalam filem Juvana, dan memegang watak sebagai Ayam, Adam Shah. Perkahwinan mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Adam Aisy Arrian, 4, dan Ivy Herra Sophia, 2.

Umum mengetahui tentang penceraian mereka baru baru ini namun salah seorang daripada mereka yang membicarakan tentang punca penceraian mereka. Namun kelihatan Fatin Afeefa seolah olah tidak menginginkan penceraian yang berlaku antara mereka.

 

Fatin juga turut meluahkan rasa kesalnya akibat penceraian yang berlaku sekaligus mengakui, Adam Shah adalah suami dan ayah yang terbaik. Jom baca luahan Fatin Afeefa.

 

“Saya minta maaf kerana pergi apabila semuanya sedang serabut. Saya tidak cukup kuat untuk bertahan ”

“Dia cintakan saya lebih dari orang lain didunia ini dan saya musnahkan dia”

“Kami sangat saling mencintai. Kami tahu ini tak sepatutnya berakhir seperti ini ”

 

“Saya buat salah. Saya menyesal ”

“Awak adalah suami dan ayah yang terbaik”

“Saya pentingkan diri..saya tak fikirkan sakit yang awak rasa ..”

“Saya minta maaf saya mungkir janji..saya minta maaf mensia siakan cinta awak ..”

Loading...