Bukan Arwah Zulfarhan Yang Curi Laptop , Jadi Siapa Yang Curi Laptop Sebenarnya ? Tak Sangka Dalangnya Adalah …..


  - 19 Jun 17
  4,918 : 1
Loading...

Terbaru di tweeter uodate tentang kes buli di UPNM , bongkar punya bongkar ! akhirnya ada yang buka mulut dan pecah lubang dalang disebalik perkara yang berlaku .

 

 

Sebenarnya laptop yang hilang tu bukan kepunyaan Hairi tapi milik seorang siswa di UPNM yang dipercayai adalah kekasih Hairi . Hilang kawan , sekarang mungkin makwe sudah laa bro !!

 

 

Tweet dimuatnaik oleh @Wani menyatakan bahawa laptop itu kepunyaan seorang perempuan .

 

Jadi kes ini berbaur im the hero have to save princess la . Sampai kawan baik kau sendiri dibunuh hanya kerana perempuan .

 

 

Ikuti siri tweet :

 

 

Mengikut tweet wani , laptop itu adalah kepunyaan seorang perempuan . Sekarang tengah trauma juga sebab rasa bersalah dengan arwah !

 

 

 

Mungkin makwe si hairi , jadi that girl ngadu pada Hairi .

 

 

 

Selain tweet yang mengesahkan laptop itu adalah kepunyaan seorang perempuan , ada siri tweet lain dari seorang senior yang mengatakan bahawa…

 

Anda Fikirlah Sendiri…

 

Tapi peliknya , bagaimana rekod kelakuan semasa di sekolah ? tiada catatan disiplinkah di dalam rekod peribadinya ? semuanya menjadi tanda tanya . Apapun kes ini masih dibicarakan dan mengikut update terbaru , 5 rakan yang terlibat jika disabit salah akan dikenakan hukuman gantung sampai mati .

 

 

#justice4farhan
#upnm

 

Sumber: kakishare

Loading...